ՈՒՇԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ!!!

Հարգելի այցելուներ, հայցում ենք Ձեր ներողամտությունը, թիմի գործունեության ժամանակավոր դադարեցման համար, քանզի կայքում տեղի են ունենում շատ կարևոր փոփոխություններ` կապված նոր տեխնոլոգիաների և ֆունկցիաների ներմուծման հետ: Սպասեք հաճելի փոփոխությունների շատ մոտ ապագայում:

1 нояб. 2012 г.


  ՍՊԻՏԱԿ ԳԻՆՈՒ ՍԻՐԱՀԱՐՆԵՐԸ ՊԵՏՔ Է  ԱՎԵԼԻ ԶԳՈՒՅՇ ԼԻՆԵՆ



 Պարզվում է, որ սպիտակ գինին

այնքան էլ անարատ և օգտակար չէ ինչպես ներկայացվում էր:Բանը նրանում է,որ սպիտակ գինու մեջ պարունակվող թթուները օժտված են քայքայող հատկությամբ,որոնք մի քանի անգամ գերազանցում են կարմիր գինու  մեջ պարունակվող նմանատիպ նյութերին:Լաբորատոր հետազոտությունները պարզել են,որ սպիտակ գինու բաղադրիչները բացասական են անդրադառնում ատամի էմալի վրա,քայքայելով ֆոսֆորը և կալցիումը:Արդյունքում էմալի շերտը բարակում է և վատթարանում է ատամների վիճակը:Չնայած չուրախացնող փաստին,մասնագետները սպիտակ գինու արժևորողներին հայտնում են,որ այնուամենայնիվ իրավիճակից կա ելք:
  Որպեսզի պահպանել ատամները` դանդաղ, բայց իրական քայքայումից և միաժամանակ չզրկել մեզ մեկ գավաթ սպիտակ չոր գինուց,հարկավոր է այն համատեղել պանրի հետ(ցանկալի է կալցիումի մեծ պարունակւթյամբ): 
Եվ որպեսզի էմալը չքայքայվի,խորհուրդ է տրվում նաև չլվանալ ատամները անմիջապես գինին համտեսելուց հետո:
                                  










Комментариев нет:

Отправить комментарий